Yoga

NIEUW!!

Vanaf 2018 - 2019 starten we bij Dansschool Bolero met lessen yoga voor kinderen en voor volwassenen. Deze lessen zullen gevolgd kunnen worden met een 10-beurtenkaart (€80), meer info bij 'inschrijvingen'. Tijdens de lessen dien je zelf een matje te voorzien.

Tijd om even op de pauzeknop te drukken? Dan kan je tijdens de yogales even ontsnappen aan alle drukte. Geen ervaring, weinig tijd of stijve spieren…mogen je niet tegenhouden. Voor deze lessen is geen ervaring nodig en ze worden aangeboden door middel van een 10-beurtenkaart waardoor een les missen geen probleem hoeft te betekenen.

In kinderyoga zetten kinderen op een speelse manier hun eerste stappen in de wereld van de yoga. Naast de Asana's (= yogahoudingen) werk ik met de kinderen ook rond zelfexpressie, zelfbeeld bevorderende oefeningen, meditatie, mindfulness, massage,... enzoverder. Dit alles gebeurd aan de hand van een leuk verhaal dat aansluit bij thema's die kinderen aanspreken (de seizoenen, dieren,...). Kinderyoga heeft heel wat positieve effecten. Het concentratievermogen en zelfvertrouwen neemt toe, het kind leert diverse ademhalingsoefeningen, ontwikkeld een positief zelfbeeld en leert dit te behouden, leert zichzelf te ontspannen en leert omgaan met prestatiedruk,... Kinderen worden vandaag de dag blootgesteld aan een wereld vol prikkels en staan vaak onder heel wat druk om te presteren. Even op pauze drukken en hen opnieuw tot rust laten komen is dan ook nodig.

Schooljaar 2018 - 2019

Dag Groep Uur Plaats Leerkracht
Dinsdag Yoga 21:00 - 22:00 GEBO Lies
Zaterdag Kidsyoga 11:00 - 12:00 DOJO Laurenz

Kidsyoga: 6 - 12  jaar

Yoga: 13+

In tegenstelling tot onze andere lessen zal yoga georganiseerd worden op basis van een 10-beurtenkaart (€80).

De 10-beurtenkaart kan aangevraagd worden via info@bolerobonheiden.be met vermelding van persoonlijke gegevens (naam, adres, geboortedatum). Na betaling op rekeningnummer BE39 7340 0325 0519 met als mededeling 'Naam dansend lid + 10beurtenkaart' zal de kaart aangemaakt worden.

Breakdance